Llegim i comprenem!

Escoltem i parlem!

Escrivim cada cop millor!

Ens agrada llegir!

Coneixem les llengües i les cultures!

Avaluació

En aquesta secció trobareu els dos sistemes d’avaluació que podeu fer servir en aquest projecte:

El programa AVALUA senzillament, per treballar en línia, amb vídeos tutorials dins de l’aplicatiu mateix.

Les rúbriques d’avaluació i el document de registre, per treballar en local. Disposeu de la GUIA D'ÚS amb orientacions sobre com fer servir aquestes eines.

avalua

Programació

Aquest quadern està organitzat segons diferents tipus de tallers. Cada tipus centra el treball en una o més competències relacionades entre si. En aquesta secció trobareu les programacions i l'ordre en què us suggerim que treballeu. Podeu reordenar la proposta d'itinerari suggerit segons les vostres necessitats perquè disposeu del document en format obert.

Programació (en word). Mostra

Descarrega

Crèdits

Aquesta guia interactiva ha estat concebuda i elaborada per l’equip pedagògic i editorial de Text:

Autoria: Aina Perelló

Edició i Coordinació de l'Àrea de Llengua: Clara Ametller Coordinació digital: Montserrat Estévez Coordinació pedagògica: Anna Canals Direcció: Xavier Carrasco

Disseny i desenvolupament digital: Basetis

Locucions: Takemaker SL

Correcció: M. Mercè Estévez

Qualsevol mena de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d’aquesta obra resta rigorosament prohibida i estarà sotmesa a les sancions establertes per la llei. L'editor faculta el CEDRO (Centre Espanyol de Drets Reprogràfics, www.cedro.org) perquè pugui autoritzar-ne la fotocòpia o l'escanejat d'algun fragment a les persones que hi estiguin interessades.